Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laksepaté 3



Laksepaté 3 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan vi anbefale denne patéen. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Anrett på et serveringsfat, gjerne med litt salat i midten, slik at gjestene også kan "spise" med øynene. Serveres med nypoteter, en syrlig salat og en god saus.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grlaksefilet
2,5tssalt
3stkegg
3dlkremfløte
2dlmelk
0,5krmkajennepepper
2sspotetmel
1pakkecrabsticks
1pakkedypfryst spinat, eller vårløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laksepaté 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,67394,71Kcal
Protein10,0024,41gram
Karbohydrat3,438,37gram
Kostfiber0,471,15gram
Fett11,8929,03gram
Mettet fett5,0712,38gram
Salt1,182,89gram
Pris på oppskriftenKr 9,58Kr 23,39Kroner
Hele oppskriften veier1 953 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær laksefileten opp i mindre biter og legg dem i en foodprosessor sammen med salt. Kjør til laksen er grovdelt. Ha i egg, fløte, melk, kajennepepper og potetmel, og kjør til en glatt farse.

Legg halvparten av farsen i en smurt brødform, legg på biter av crabsticks og tint spinat eller vårløkblader, og fyll resten av laksefarsen over. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek patéen i vannbad i stekeovnen på 175 °C til den kjennes fast, ca 1 - 1 ½ time. La patéen avkjøles i formen.

Oppbevares i kjøleskap til neste dag, skjæres i skiver og anrettes på serveringsfat.

Bruk en avlang form, ca 1 ½ l til en paté på 8 - 10 porsjoner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28660)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet laks 3.Gravet laks 3.
Denne retten har 208,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksepaté 3.Laksepaté 3.
Denne retten har 161,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.