Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laksepizza



Laksepizza oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fisk er sjelden vare på pizza, men kan virkelig anbefales.En smaksrik pizza med god grov bunn. Ekstra hyggelig å servere når den er formet som en glad laks. Embrik, Wilhelm og Fredrik står bak denne oppskriften som kom til finalen i konkurransen Skolepizza 2014.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

2,5dlfullkornshvetemel
2dlhvetemel
2dlvann
0,5tssalt
2ssrapsolje
2sssukker
50grgjær

Fyll:

1boks(er)økologisk tomatpuré
1stkrød chili
1håndfull(er)friske spinatblader
15stksorte oliven uten stein
350grlaksefilet
20grsoltørkede tomater
2ssfrisk oregano
50grrevet parmesan
100grrevet mozzarella
100grrevet lettere norvegia


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laksepizza med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier216,443 290,54Kcal
Protein12,99197,49gram
Karbohydrat16,12245,07gram
Kostfiber2,3936,34gram
Fett10,58160,85gram
Mettet fett3,3350,63gram
Salt0,9915,00gram
Pris på oppskriftenKr 9,55Kr 145,19Kroner
Hele oppskriften veier1 520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje og salt. Spe med melet til deigen slipper bollen.
2. La heve under et klede i 15 minutter. Kjevle deigen ut på en benk og skjær ut en fiskeformet pizzabunn. Plasser bunnen i en langpanne med bakepapir under.
3. Fordel tomatpuré utover bunnen. Finhakk chili. Skjær spinatblader, soltørkede tomater, oliven og laks i biter. Fordel dette over bunnen, strø på frisk oregano og dekk til slutt med den revne osten.
4. Stekes på 225 °C i varmluft i 10–15 minutter.

Tips:
Server laksepizzaen nystekt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31471)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Laksepizza.Laksepizza.
Denne retten har 216,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med pesto, mozzarella og røykelaks.Pizza med pesto, mozzarella og røykelaks.
Denne retten har 214,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.