Laksepudding


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 9stkpoteter, ca 800 g
250grrøkt laks uten skinn og ben
3stkegg
4dlhusholdningsfløte
1tssalt
1krmhvit pepper
0,5dlfinskåret dill


Fremgangsmåte:

Skrell potetene og skjær dem i skiver.

Skjær laksen i tynne skiver. Legg potet- og lakseskivene lagvis i en smurt ildfast form. Begynn og avslutt med poteter.

Pisk sammen egg og fløte til en jevn røre. Tilsett salt, nymalt hvit pepper og dill.

Hell eggeblandingen over potetene og laksen. Stek puddingen i ca 55 minutter ved 175 C til den er gyllenbrun og potetene møre.

Strø gjerne over litt grovhakket dill like før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11181)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 122,74 Kcal
Protein 5,47 g
Fett 6,66 g
Karbo 9,75 g
Pris 5,6.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!