Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lakserose til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)røkelaks,
1boks(er)grønn asparges,
Ca 1,5stkegg, hardkokte og hakket

Dressing:

3ssolje,
1sshvitvinseddik,
dill,
sennep,
sukker,
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lakserose til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,96711,73Kcal
Protein7,5539,82gram
Karbohydrat0,985,17gram
Kostfiber0,924,85gram
Fett11,0058,01gram
Mettet fett0,995,22gram
Salt1,045,48gram
Pris på oppskriftenKr 7,86Kr 41,45Kroner
Hele oppskriften veier527 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fyll potetene med eggehakk, asparges og laksestrimler med en liten lakserose på toppen.
Server dressingen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19570)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.