Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laksesylte på ingefær-crème frâiche




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sylte:

400grren laksefilet
400grgrønnsaker, bestående av:
gulrøtter
purre
engelsk selleri
bønner
minimais
1literfisk- eller hønsebuljong (terning + vann)
12blad(er)gelatin

krem:

2,5dlcreme fraiche
50grsyltet ingefær
1dashsalt
1dashpepper
engelsk saus

Pynt:

Hodesalat (kun de små hjertebladene)
lime
frisk dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laksesylte på ingefær-crème frâiche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,37516,61Kcal
Protein5,8030,46gram
Karbohydrat1,809,45gram
Kostfiber0,552,89gram
Fett7,4339,02gram
Mettet fett3,1616,60gram
Salt0,281,47gram
Pris på oppskriftenKr 5,67Kr 29,78Kroner
Hele oppskriften veier2 101 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sylte:
Laksefileten skjæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller stekes, til fisken merkes fast ca. 2-3 minutter og avkjøles. Grønnsakene skjæres i strimler, blancheres og avkjøles. Deretter legges laks og grønnsaker lagvis i en avlang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebuljong varmes og tilsettes den oppbløtte gelatin. Den varme gele avkjøles lett og helles over laks og grønnsaker. Det hele settes deretter på kjøl til dagen etter.

Ingefær crème frâiche:
Creme fraiche blandes opp med friskhakket syltet ingefær og smakes til med salt, pepper og litt engelsk saus.

Anretning:
Neste dag skjæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23386)
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet laks 3.Gravet laks 3.
Denne retten har 208,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksepaté 3.Laksepaté 3.
Denne retten har 161,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.