Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 3 poeng (av max 6) fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 5014 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6336)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett


NB! Oppskriften Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani) har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 112,28 Kcal
Protein 7,97 g
Fett 5,46 g
Karbo 7,17 g
Pris 6,03.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grlammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5dlyoghurt
2tsingefærpasta
2tshvitløkpasta
10sskorianderblader, hakket
10sstomatpuré
1tschilipulver
1tsgurkemeie
1tskanel, malt
1dashsalt
8sssolsikkeolje
4stkpoteter, skrelt, kokt og delt i fire
3stk storløk, skrelt og delt i fire
8stknelliker, hele

Fremgangsmåte:

Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.

Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.

Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.

Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.

Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.

Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!