Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4889 lesere! 4889 lesere
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani) har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 112,28 kcal ......Protein: 7,97 g ......Fett: 5,46 g ......Mettet fett: 0,65 g
Karbo: 7,17 g ......Kostfiber: 1,29 g .....Natrium: 59,79 mg .......Pris: 6,03 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grlammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5dlyoghurt
2tsingefærpasta
2tshvitløkpasta
10sskorianderblader, hakket
10sstomatpuré
1tschilipulver
1tsgurkemeie
1tskanel, malt
1dashsalt
8sssolsikkeolje
4stkpoteter, skrelt, kokt og delt i fire
3stk storløk, skrelt og delt i fire
8stknelliker, hele
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.

Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.

Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.

Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.

Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.

Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 112,28554,6627,7 %
Fett: 5,4626,97 g38,5 %Fett43,76 %
Protein: 7,9739,37 g78,7 %Protein28,39 %
Karbo: 7,1735,42 g11,8 %Karbo25,54 %
Fiber: 1,296,37 g21,2 %Fiber2,29 %
Mettet fett: 0,653,21 g16,1 %
Salt: 0,150,74 g14,8 %
Hele oppskriften veier 1976 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,03
Pris 4 porsjonerKr. 119,15Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 29,79Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Aprikosgryte hos oss.Les mer om Puspas 2 hos oss.Les mer om Lamb with barley and cabbages - Lam med bygg og kå hos oss.