Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,03 Kcal: 112,45 Fett: 5,47 gr Protein: 7,98 gr Karbo: 7,18 gr
Mettet fett: 0,65 gr Kostfiber: 1,29 gr Salt av natrium: 0,10 gr
Oppskriften har hatt 4680 lesere! 4680 lesere

Ingredienser

Porsjoner
600grlammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5dlyoghurt
2tsingefærpasta
2tshvitløkpasta
10sskorianderblader, hakket
10sstomatpuré
1tschilipulver
1tsgurkemeie
1tskanel, malt
salt
8sssolsikkeolje
4stkpoteter, skrelt, kokt og delt i fire
3stk storløk, skrelt og delt i fire
8stknelliker, hele
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,54 prosent
Protein28,38 prosent
Fett43,77 prosent
Kostfiber2,29 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 119,09

Pris pr porsjon

Kr 29,77
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.

Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.

Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.

Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.

Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.

Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Indisk lammegryte 2 hos oss.Les mer om Lammegryte med bønner 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:6336



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen