Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4821 lesere! 4821 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani) har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 112,28 Kcal ......Protein: 7,97 gram ......Fett: 5,46 gram ......Mettet fett: 0,65 gram
Karbohydrater: 7,17 gram ......Kostfiber: 1,29 gram .....Natrium: 59,79 mg .......Pris: 6,03 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
600grlammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5dlyoghurt
2tsingefærpasta
2tshvitløkpasta
10sskorianderblader, hakket
10sstomatpuré
1tschilipulver
1tsgurkemeie
1tskanel, malt
1dashsalt
8sssolsikkeolje
4stkpoteter, skrelt, kokt og delt i fire
3stk storløk, skrelt og delt i fire
8stknelliker, hele
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.

Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.

Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.

Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.

Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.

Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 112,28554,6627,7 %
Fett: 5,4626,97 gr38,5 %Fett43,76 %
Protein: 7,9739,37 gr78,7 %Protein28,39 %
Karbo: 7,1735,42 gr11,8 %Karbo25,54 %
Fiber: 1,296,37 gr21,2 %Fiber2,29 %
Mettet fett: 0,653,21 gr16,1 %
Salt: 0,150,74 gr14,8 %
Hele oppskriften veier 1976 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,03 .-
Pris 4 porsjonerKr. 119,15 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 29,79.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Gresk lammegryte med grønnsaker hos oss.Les mer om Fårikål med lammekjøtt hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:6336



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser