Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grlammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5dlyoghurt
2tsingefærpasta
2tshvitløkpasta
10sskorianderblader, hakket
10sstomatpuré
1tschilipulver
1tsgurkemeie
1tskanel, malt
1dashsalt
8sssolsikkeolje
4stkpoteter, skrelt, kokt og delt i fire
3stk storløk, skrelt og delt i fire
8stknelliker, hele

Fremgangsmåte:

Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.

Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.

Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.

Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.

Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.

Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 112,28 Kcal
Protein 7,97 g
Fett 5,46 g
Karbo 7,17 g
Pris 6,03.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 5045 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6336)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!