Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lam og pasta



Lam og pasta oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Overrask med lammekjøtt i pastaen. En hollandaisesaus er kjempegodt til.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 800grlammekjøtt, benfritt
Ca 2sssmør/margarin til bruning
2dlgrønne erter , frosne eller hermetiske
Ca 12nøsteNøster pasta
Ca 1dlost, revet
Ca 1ssmerian

Hollandaisesaus

150grsmør
5stkhel hvit pepper
1kvist(er)persille
4ssvann
3stkeggeplommer
0,5stksitron
0,5tspaprikapulver
Ca 0,5tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lam og pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier238,471 049,60Kcal
Protein14,1062,06gram
Karbohydrat17,4276,67gram
Kostfiber1,617,09gram
Fett12,1353,39gram
Mettet fett6,6929,45gram
Salt0,482,09gram
Pris på oppskriftenKr 7,91Kr 34,81Kroner
Hele oppskriften veier1 761 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i strimler og brun dem i jernpanne.
2. Kok pasta som anvist på pakken.
3. Lag Hollandaisesaus som vist i oppskriften nedenfor.

4. Tilsett ertene og la dem bli gjennomvarme like før servering.
4. Bland sausen med nykokt pasta og kjøttstrimler. Strø over klippet merian og revet ost.

Hollandaisesaus
1. Smelt smør i en kjele og sett til side.
2. Ha i knuste pepperkorn, persillestilk og vann i en annen kaserolle. La lake koke inn til ca Halvparten og sil den.
3. Vask kjelen og ha i eggeplommene. Spe med laken under kraftig visping. Sett kjelen i varmt vannbad. Visp godt til blandingen er tykk og luftig.
5. Ta kjelen opp av vannbadet og tilsett det avkjølte smøret i en tynn stråle under kraftig visping. Smak til med sitronsaft, paprika og evt Salt.

Tips:Hvis sausen skulle skille seg tilsetter du 1-2 isterninger og visp kraftig til sausen blir tykk og kremaktig igjen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20439)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lam og pasta.Lam og pasta.
Denne retten har 238,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lam og pasta med tomatsaus.Lam og pasta med tomatsaus.
Denne retten har 122,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.