Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lammekoteletter i aspik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stklammekoteletter
1pose(r)pose dypfryste brekkbønner

Aspik:

1pakkelys buljonggelé
3stkegg hardkokte
kapers
kokte gulrøtter
1stk stortomat
0,5stkrød paprika
1stk litegrønn paprika


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lammekoteletter i aspik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142,64641,82Kcal
Protein10,3146,39gram
Karbohydrat1,556,97gram
Kostfiber0,261,17gram
Fett10,5247,34gram
Mettet fett4,5220,34gram
Salt0,130,57gram
Pris på oppskriftenKr 9,45Kr 42,52Kroner
Hele oppskriften veier1 800 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stek kotelettene i minst mulig fett, gjerne på grill. Avkjøl dem.

Kok bønnene, sil vannet fra. Legg dem i bunnen av et litt dypt serveringsfat, og legg kotelettene oppå.

Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken og avkjøl den. Hell 3/4 av geléen over kjøtt og bønner. Sett det kjølig til det stivner. Hold resten av geléen flytende i vannbad.

Når geléen er halvstiv, arrangeres halve eggskiver rundt kanten av fatet: hele eggeskiver på fire av kotelettene. Legg kapers på eggeskivene. Lag gulrotblomster på resten av kotelettene. Legg tomatskiver mellom kotelettene, pynt med paprika.

Pensle eggeskivene langs kanten med aspik, hell resten forsiktig over pynten.

Server aspiken godt avkjølt med bladsalat, brød og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10307)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Shalalat.Shalalat.
Denne retten har 86,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.