Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Landkrabbens fiskesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)fiskeboller,
1håndfull(er)fransk grønnsakblanding,
1stk litegul løk,
2ssolje,
2sstomatpurè,
0,5stksitron,
2stkfiskebuljongterning,
1dlfløte,
1tssukker
2tsOttomans krydder til kokt fisk,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
noen friske reker til pynt,
klippet persille,
salt,
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Landkrabbens fiskesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,62204,25Kcal
Protein5,6010,83gram
Karbohydrat6,8113,17gram
Kostfiber0,450,87gram
Fett6,1211,84gram
Mettet fett2,464,76gram
Salt1,132,18gram
Pris på oppskriftenKr 5,36Kr 10,37Kroner
Hele oppskriften veier1 160 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres hakket løk i olje i en litt stor kjele. Hell av kraften av hermetikken og tilsett i kjelen sammen med 1,5 liter varm fiskebuljong av terning. Tilsett krydder, tomatpurè og sitronen skåret fint opp. La denne kraften stå og surre ved svak varme til den er "kokt inn", ca. 15 minutter.

I mellomtiden deler du fiskebollene i tre biter, hakker persillen og evt. renser rekene (hvis du da ikke velger å la dem beholde skallet på). Tilsett fløten og jevn suppen med litt utrørt maisenna.

Så er det bare å ha delikatessene opp i kraften: Fiskeboller og grønnsaksblanding. La det hele bli gjennomvarmt før du serverer retten pyntet med reker og persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19638)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeboller som suppe.Fiskeboller som suppe.
Denne retten har 67,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsuppe med fiskeboller.Tomatsuppe med fiskeboller.
Denne retten har 60,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hverdagssuppe 2.Hverdagssuppe 2.
Denne retten har 80,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskebollesuppe.Fiskebollesuppe.
Denne retten har 60,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.