Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Langkawi




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grørret

Marinade:

2sssoyasaus
0,5tssalt
1tsolje
1dashnykvernet pepper

Ellers:

1stkrød frisk chili
30gringefær, fersk
1stkpurre
100grsjampinjong
0,5dlolje
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Langkawi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier195,10544,23Kcal
Protein10,9930,66gram
Karbohydrat16,7946,84gram
Kostfiber0,591,65gram
Fett9,2025,66gram
Mettet fett0,952,65gram
Salt0,852,37gram
Pris på oppskriftenKr 7,85Kr 21,90Kroner
Hele oppskriften veier1 116 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Resn, vask og tørk fisken. Legg den på et fat og hell marinaden over. La den trekke i 2 timer.

Skjær chili, skrelt ingefær og purre i tynne strimler, og dryss det over fisken. Del soppen og legg den rundt.

Sett fatet med fisken på en tallerken eller i en passende kjele og ha i vann, men slik at vannet er godt under fiskefatet. Ha på lokk.

Man kan eventuelt bruke stekeovnen og langpanne med vann i, og dekke med aluminiumsfolie.

Avhengig av fiskens tykkelse, dampkok i 25-30 minutter.

Varm oljen når kjøttet løsner fra bena. Hell den over fisken.

Denne malaysiske retten serveres med ris og salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11696)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Malaysia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat.Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat.
Denne retten har 51,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ørretfilét i urtesaus.Ørretfilét i urtesaus.
Denne retten har 167,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Japansk nabe med ørret.Japansk nabe med ørret.
Denne retten har 44,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.