Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Langpannekake med poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkokte poteter
200grsmør eller margarin
5stkegg
0,25tssalt
5dlhvetemel
1tsbakepulver
2stkappelsiner, finrevet skall og saften
2,75dlsukker
Melisglasur


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Langpannekake med poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier276,064 073,82203,69Kcal
Protein5,0073,793,69gram
Karbohydrat33,45493,6224,68gram
Kostfiber1,1917,560,88gram
Fett13,32196,569,83gram
Mettet fett7,77114,665,73gram
Salt0,446,430,32gram
Pris på oppskriftenKr 2,65Kr 39,11Kr 1,96.-
Hele oppskriften veier1 476 totalt1 476 pr porsj74 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Smør og sukker piskes lett og luftig. Eggeplommene tilsettes og piskes godt. Ha i moste poteter, mel, salt, bakepulver, appelsinskall og appelsinsaft. Eggehvitene piskes stive og skjæres inn i røra. En papirkledd bakeform og røren has i. Stek kaken på 180 grader i ca. 40 minutter, eller til den er lys brun. Avkjøl kaken på rist og dryss over melis fra sikt. Skjær kaken i pene trekanter og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17073)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.