Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lappvelling fra Vestfold




Ingredienser

nysilt melk
hvetemel
melk
kanel
egg
salt
sukker


Annonse


Fremgangsmåte:

Den nysilte melken kokes opp. Lag deig av hvetemel, melk, litt kanel og 1-2 egg. Deigen kjevles ut i en tykk leiv som skjæres i små firkanter eller lapper. Kok disse i melken. Vellingen saltes og sukres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14205)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Melkesuppe/ Doktorsuppe.Melkesuppe/ Doktorsuppe.
Denne retten har 128,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saupsuppe.Saupsuppe.
Denne retten har 77,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bestemorsuppe.Bestemorsuppe.
Denne retten har 116,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Surmelksuppe 2.Surmelksuppe 2.
Denne retten har 114,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.