Lasagne 2

Bilde av Lasagne 2.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Kjøttsaus:

1stkløk, hakket
300grkjøttdeig
1ssolje
1feddhvitløk hakket
1boks(er)tomater, hakket
1dashsalt
1dashpepper
oregano

Hvit saus:

3sshvetemel
6dlmelk
1ssMargarin
1dashsalt
1dashpepper
muskat
2dlost, reven
Ca 10stkpastaplater


Fremgangsmåte:

Lag kjøttsaus: Stek løk og kjøttdeig i olje i en panne. Tilsett hvitløk og tomater. La sausen koke i 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper og oregano.

Lag hvit saus: Ha hvetemel og litt melk i en kjele. Rør det klumpfritt. Tilsett resten av melken og margarinen. Kok opp under omrøring til en tynn saus. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett ost, spar halvparten til overflaten av lasagnen.

Bruk en form som passer til å legge pastaplatene i tre, fire lag. Legg kjøttsausen, hvit saus og pastaplater lagvis. Avslutt med hvit saus. Dryss revet ost over.

Stekes på nederste rille på 200 C i 30-35 minutter til overflaten er gyllen og pastaplatene møre.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10223)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 114,09 Kcal
Protein 6,67 g
Fett 7,15 g
Karbo 5,48 g
Pris 3,51.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!