Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Lasagne 2

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 17 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,51 Kcal: 116,84 Fett: 7,32 gr Protein: 6,94 gr Karbo: 5,52 gr
Mettet fett: 3,11 gr Kostfiber: 0,56 gr Salt av natrium: 0,31 gr
Oppskriften har hatt 11268 lesere! 11268 lesere

Ingredienser

Porsjoner

Kjøttsaus:

1stkløk, hakket
300grkjøttdeig
1ssolje
1feddhvitløk hakket
1boks(er)tomater, hakket
salt
pepper
oregano

Hvit saus:

3sshvetemel
6dlmelk
1ssMargarin
salt
pepper
muskat
2dlost, reven
Ca 10stkpastaplater
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater18,89 prosent
Protein23,75 prosent
Fett56,38 prosent
Kostfiber0,95 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 54,98

Pris pr porsjon

Kr 18,33
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse




Lasagne 2.

Fremgangsmåte:

Lag kjøttsaus: Stek løk og kjøttdeig i olje i en panne. Tilsett hvitløk og tomater. La sausen koke i 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper og oregano.

Lag hvit saus: Ha hvetemel og litt melk i en kjele. Rør det klumpfritt. Tilsett resten av melken og margarinen. Kok opp under omrøring til en tynn saus. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett ost, spar halvparten til overflaten av lasagnen.

Bruk en form som passer til å legge pastaplatene i tre, fire lag. Legg kjøttsausen, hvit saus og pastaplater lagvis. Avslutt med hvit saus. Dryss revet ost over.

Stekes på nederste rille på 200 C i 30-35 minutter til overflaten er gyllen og pastaplatene møre.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Helsprø form hos oss.Les mer om Lasagne 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10223



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen