Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lechon Kawali



Lechon Kawali oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Dette er fritert sprøtt svinekjøtt med saus. Vi fikk og servert en liten skål med tomat/løkblanding. Jeg må innrømme at det var mye fette og lite kjøtt i vår porsjon:)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsvinebog
2sssalt
2sshele pepperkorn
5stktørket laurbærblad
3kopp(er)matolje til fritering
1literVann

Saus:

500grkyllinglever eller en kopp leverpostei
0,5kopp(er)eplecider eddik
3ssfinhakket hvitløk
2,4dlfinhakket løk
1kopp(er)brødsmuler
3ssbrunt sukker
salt og nykvernet pepper etter smak
90gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lechon Kawali med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,381 557,21Kcal
Protein8,6253,83gram
Karbohydrat3,3921,17gram
Kostfiber0,412,56gram
Fett22,28139,12gram
Mettet fett1,479,18gram
Salt1,137,05gram
Pris på oppskriftenKr 4,81Kr 30,04Kroner
Hele oppskriften veier3 747 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet i en stor gryte
Ha i svinekjøtt, og deretter tilsett 1 ss salt, pepper og laurbærblad og la det småkoke i 30 minutter eller til kjøttet er mørt.
Fjern kjøttet fra gryten og la det avkjøles i noen minutter.
Spre 1 ss salt på kjøttet, sørg for å fordele det jevnt på alle stykker

Varm opp oljen i en frityrgryte eller annen gryte.
Når oljen er varm nok, legges kjøttte i gryten og friteres til det er sprøtt og har fin farge.
Stekes på alle sider om en bruker stekepanne.
Fjern kjøttet fra pannen, la det kjøle seg ned litt før en kutter det opp i passende biter
Serveres varm med lechon saus og som i vårt tilfelle løk og tomater.

Lechon saus:
Bland alle ingrediensene til sausen saus og la det koke i ca 20 min over middels varme i en gryte.
Hvis du bruker kyllinglever, stek leveren til den er halvveis ferdig først og press den gjennom en sil.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 29488)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Philipinene

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Cha gio (Vietnamesiske vårruller).Cha gio (Vietnamesiske vårruller).
Denne retten har 191,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lechon Kawali.Lechon Kawali.
Denne retten har 249,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandske vårruller (Porpietord).Thailandske vårruller (Porpietord).
Denne retten har 204,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.
Denne retten har 122,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål.Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa.
Denne retten har 115,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sur- søt svin.Sur- søt svin.
Denne retten har 180,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinefilet i sur/søt saus.Svinefilet i sur/søt saus.
Denne retten har 87,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.