Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lefse fra Rogaland




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literhelmelk
1,5dlsukker
250grsmør
1kghvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lefse fra Rogaland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier274,076 516,01465,43Kcal
Protein6,24148,3610,60gram
Karbohydrat37,42889,6663,55gram
Kostfiber1,4334,002,43gram
Fett10,73255,1118,22gram
Mettet fett6,62157,3911,24gram
Salt0,184,270,31gram
Pris på oppskriftenKr 1,85Kr 43,98Kr 3,14.-
Hele oppskriften veier2 378 totalt2 378 pr porsj170 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 lefser

Kok opp melk, smør og sukker. Dette røres så inn med melet i en bolle. Elt til en jevn deig og sett kaldt.

Del opp i 12-15 emner. Kjevle tynt ut og stek på begge sider på varm takke. Bruk rutekjevle. Brett de så sammen og oppbevar i fuktig klede.

Server med smør og sukker eller ost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14381)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.