Lefserull med sylte

Bilde av Lefserull med sylte.
Fotograf: Anne Manglerud

Lag juletapas av den klassiske lefserullen. Enkelt, smakfullt og lekkert.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6skive(r)Sylte
2stkpotetlefser
2ssrømme
1ssmajones
2tssennep, grov
2ssgressløk, hakket


Fremgangsmåte:

1. Rør lett sammen rømme, majones og sennep og smør det på lefsene.
2. Legg på litt lubne skiver av sylte og strø over hakket gressløk. Rull sammen.
3. Del lefserullen i "kubber" og anrett.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20481)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 286,32 Kcal
Protein 12,11 g
Fett 20,66 g
Karbo 12,38 g
Pris 14,38.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!