Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lettlaget Tysværvaktel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stkvaktler
12skive(r)bacon
1stk storløk, skivet
1boks(er)sjampinjongsuppe
0,5feddhvitløk, finhakket
salt, nykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lettlaget Tysværvaktel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier188,453 883,95323,66Kcal
Protein14,82305,4425,45gram
Karbohydrat1,4229,272,44gram
Kostfiber0,142,890,24gram
Fett13,69282,1523,51gram
Mettet fett4,2286,977,25gram
Salt0,7515,411,28gram
Pris på oppskriftenKr 14,42Kr 297,20Kr 24,77.-
Hele oppskriften veier2 061 totalt2 061 pr porsj172 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 vaktler

Surr et stykke bacon rundt hver fugl. Brun i varm panne til baconet er ferdig. Bland suppen og hvitløk og ha dette i bunnen av en ildfast form. Krydre. Legg i de brunede fuglene med brystet opp, dekk til med løkskiver og stek i ovnen ved 175 grader i til fuglene er møre, ca en time.

Servers med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Vaktelgården
(Intern: 19761)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.