Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lettlaget fiskesuppe



Lettlaget fiskesuppe oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Prøv lettlaget fiskesuppe med hyse til middag. Den er raske å lage og god å spise. Den passer til hele familien og passer godt inn i en trave hverdag.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhysefilet, uten skinn og bein
4stksjalottløk
2stkpurre
1stklaurbærblad
1stang(stenger)persille, frisk
2,5dleplesider
5dlvann
salt og pepper
dill, frisk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-gjær
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lettlaget fiskesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier33,92137,58Kcal
Protein4,5618,50gram
Karbohydrat2,359,53gram
Kostfiber0,722,92gram
Fett0,110,45gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol0,55 %
Salt0,070,27gram
Pris på oppskriftenKr 7,94Kr 32,20Kroner
Hele oppskriften veier1 622 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sjalottløk og lag en suppekvast beståenda av et par grønne blad av purren, laubærblad og persille bundet sammen.
Kok sjalottløk og suppekvast i eplesider og vann i ca. 20 minutter. Ta opp suppekvasten.
Rens og skjær purren i tynne ringer og fiskefileten i strimler. Legg det i suppen og la den trekke til fisken er kokt, ca. 2 minutter.
Smak til med salt og pepper og dryss over dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28983)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskesuppe med hyse og purre.Fiskesuppe med hyse og purre.
Denne retten har 32,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klassisk fiskesuppe.Klassisk fiskesuppe.
Denne retten har 65,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Engelsk hysesuppe med fennikel.Engelsk hysesuppe med fennikel.
Denne retten har 78,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ekspress fiskesuppe.Ekspress fiskesuppe.
Denne retten har 43,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettlaget fiskesuppe.Lettlaget fiskesuppe.
Denne retten har 33,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.