Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lettsaltet fasan med dillkrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Lettsaltet fasan:

2stkflådde fasaner
2tssalt
2tssukker

Dillkrem:

2dlcreme fraiche
2ssmajones
2sssjalottløk, finhakkede
1tsingefær, friskrevet
3ssdill, klippet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lettsaltet fasan med dillkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,79675,31Kcal
Protein19,4278,16gram
Karbohydrat1,064,27gram
Kostfiber0,050,20gram
Fett9,5338,36gram
Mettet fett3,8315,41gram
Salt0,963,86gram
Pris på oppskriftenKr 19,93Kr 80,21Kroner
Hele oppskriften veier1 610 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver fasan i lår og to deler bryst. La brystet bli på benet. Gni kjøttet med salt- og sukkerblandingen og legg det i en plastikkpose natten over i kjøleskapet.
Brun kjøttet i smør og olje på en panne og gjennomstek det ved veldig svak varme i ca. 15 min. Brystet er ferdigstekt litt før låret. La kjøttet trekke på pannen, inntil det serveres.

Ingrediensene til dillkremen røres sammen.

Server fasanen varm eller lunken med nye poteter, gulrøtter og dillkreme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27794)
Tilberedningstid: 25 min + 1 natt
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.