Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lever med paprika i wok




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grlever i strimler (okse eller lam)
4sshvetemel
1sspaprika
salt og pepper
1dashsmør
2ssolje
1feddhvitløk, knust
1stkløk i tynne skiver
2stkpaprika i strimler Rød og grønn
1dlhønsebuljong
1boks(er)tomater, hakkede
12stkgrønne oliven, fylte
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lever med paprika i wok med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,02479,89Kcal
Protein7,6028,27gram
Karbohydrat15,7558,58gram
Kostfiber1,073,98gram
Fett3,7213,84gram
Mettet fett0,772,86gram
Salt0,250,94gram
Pris på oppskriftenKr 2,94Kr 10,94Kroner
Hele oppskriften veier1 488 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend leveren i mel, paprika, salt og pepper.
Varm smør og olje. Surr løk, hvitløk og paprika til de er bløte. Legges til side og stek så leveren brun og gjennomstekt.
Hell på buljong og tomater og kok opp. La det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper, og tilset oliven.
Server med nudler eller ris.
Salt som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967028)
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.