Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lever- og kjøttpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgsvinelever
150grspekk
250grmagert svinekjøtt
3sshvetemel
2dlmelk
1dlfløte
1ssløk, revet
1tssalt
0,5tspepper
0,5tsmerian, støtt
1sssitronsaft
tynne spekkskiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lever- og kjøttpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier218,89458,28Kcal
Protein13,9129,12gram
Karbohydrat2,926,11gram
Kostfiber0,140,29gram
Fett16,8135,19gram
Mettet fett2,845,95gram
Salt0,681,43gram
Pris på oppskriftenKr 5,34Kr 11,18Kroner
Hele oppskriften veier1 256 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal lever, spekk og kjøtt sammen én gang med kjøttkvern. Rør i hvetemel, melk og fløte.

Tilsett revet løk, krydder og sitronsaft. Stek en prøvekake for å korrigere smaken.

Kle en form med tynne spekkskiver og hell levermassen i formen. Stek posteien nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time til den er stiv.

Server posteien lunken med ristet bacon, stekt sopp, salat og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8236)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 197,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.