Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lever som vilt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kglever fra okse eller kalv
25grspekk
40grMargarin
2dlmelk
2dlvann
1tssalt
1dlsur fløte/seterrømme
1,5ssmel
evnt. sukkerkulør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lever som vilt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147,83399,33Kcal
Protein10,2027,55gram
Karbohydrat3,369,08gram
Kostfiber0,040,11gram
Fett10,3928,07gram
Mettet fett3,359,05gram
Salt0,792,14gram
Pris på oppskriftenKr 4,91Kr 13,26Kroner
Hele oppskriften veier1 081 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren renses og legges i eddikvann. Kutt spekket i tynne strimler og dras gjennom leveren med en nål. Dersom det er nødvendig bindes den opp med hyssing for at formen på leveren skal holdes.

Brunes på varm panne. Melk, vann og salt helles over, og lar det surre i 1 time. Snu den i gryten etter at halve koketiden er gått.

Fløte/seterrømme tilsettes det siste kvarteret.

Ta leveren opp, lag en jevning av mel og vann som helles i sausen.

Tilsett sukkerkulør hvis du vil ha sausen mer brun på farge.

Skjær leveren i tynne skiver på tvers av spekkstrimlene. Server med grønnsaker og kokt potet, sausen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10799)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.