Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverbiff av rein




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grlever av rein
4sshvetemel
1tssalt
0,25tspepper
2sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverbiff av rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182,86317,15Kcal
Protein17,5030,35gram
Karbohydrat6,6511,53gram
Kostfiber0,200,35gram
Fett9,5416,55gram
Mettet fett4,968,60gram
Salt1,232,14gram
Pris på oppskriftenKr 13,48Kr 23,38Kroner
Hele oppskriften veier694 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjer leveren i ca 1 cm tykke skiver. Vend det i hvetemelet som er blandet med salt og pepper. Brun leverskivene raskt på begge sider.

Stek videre ved svak varme, men ikke for lenge slik at levra blir tørr.

Server med mandelpoteter, rømme og tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10697)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.