Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverbiff med rosmarinduft 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 350grsvinelever
Ca 4,5stkpoteter, rå
1stk storløk
1tssalt
0,5tspepper
0,5tsrosmarin
1dashsmør eller margarin til steking
fylte oliven og salatblader til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverbiff med rosmarinduft 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,30241,41Kcal
Protein7,9221,65gram
Karbohydrat9,2525,29gram
Kostfiber1,173,20gram
Fett1,925,25gram
Mettet fett0,812,21gram
Salt0,721,96gram
Pris på oppskriftenKr 2,37Kr 6,48Kroner
Hele oppskriften veier1 094 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den som synes svinelever er for stram i smaken, kan la den ligge i skummet melk en time eller to, da blir den mildere.

Tørk leveren og skjær den i mindre biter.

Skrell potetene og rens løken. Skjær dem i fire.

Mal lever, potet og løk på kjøttkvern. Bland inn salt og krydder.

La smøret bli lett brunet i pannen og legg i leverfarsen med en ss. Samle biffene i kantene så disse ikke blir for tynne og brennes. Stek biffene ca 5 minutter på hver side. Bruk svak varme.

Legg biffene på varmt serveringsfat. Brun litt ekstra smør i pannen og hell det over biffene på fatet. Pynt med skivede oliven og salatblalder.

Server med poteter eller potetmos. Vi anbefaler også appelsinsalat med fransk dressing og hakket løk eller purreringer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10856)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.