Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grlever i biter
2stkløk i skiver
2sssmør
1dlbuljong
1tspersille
1dlfløte
1sstomatpure
1tseddik
0,5tsbasilikum
250grsjampinjonger
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127,69423,39Kcal
Protein10,0033,16gram
Karbohydrat3,2710,84gram
Kostfiber0,361,19gram
Fett8,2127,22gram
Mettet fett4,5815,19gram
Salt0,240,80gram
Pris på oppskriftenKr 5,52Kr 18,30Kroner
Hele oppskriften veier1 326 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun lever og løk i smøret. Bruk gjerne jerngryte. Kok ut panna med buljong og ha alt det andre oppi, unntatt fløte og sopp.
La småkoke i 15 minutter. Ha i fløte og champinjong de siste minuttene.

Smak til og server med poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Wenche Ulland
(Intern: 2118967368)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.