Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever av storfe, kalv eller lam
50grbacon
2tsmaizena
1tssalt
1sssmør
200grsellerirot
150grpurreløk
2dlvann
Ca 3,5sstomatpuré
1dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
paprikapulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,02375,67Kcal
Protein9,1929,76gram
Karbohydrat3,5311,43gram
Kostfiber0,983,17gram
Fett7,0222,73gram
Mettet fett3,8012,30gram
Salt0,872,80gram
Pris på oppskriftenKr 4,31Kr 13,96Kroner
Hele oppskriften veier1 295 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern hinnen og skjær leveren i fingertykke strimler. Klipp baconskivene og brun dem lett i pannen. Legg over i en gryte. Leverbitene brunes i baconfett og evt. litt smør.

Rens sellerien og skjær i små biter, og purren i ringer som legges i gryten sammen med lever og bacon.

Jevn med maisennamelet, utrørt i litt vann.

La retten trekke ved svak varme ca 10-15 minutter eller til røttene såvidt er møre. Tilsett fløte, og smak retten til med salt, krydder og tomatpuré.

Server med potetstappe eller brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8310)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.