Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlammelever
1,5ssmargarin eller smør
1tssalt
nymalt pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160,83218,93Kcal
Protein19,0225,89gram
Karbohydrat1,862,53gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett8,5911,69gram
Mettet fett2,213,01gram
Salt1,502,04gram
Pris på oppskriftenKr 3,52Kr 4,79Kroner
Hele oppskriften veier545 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort eventuelle hinner og grove ganger på leveren og skjær den i strimler eller store terninger. Brun fettet i en stekepanne. Legg i leverbitene, eventuelt halvparten om gangen, og brun dem på alle sider på middels sterk varme. Krydre med salt og pepper

Server kokt ris eller kokte poteter til, kålsalat eller grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10375)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.