Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grokselever
2sshvetemel
1tssalt
0,5tspepper
1stkløk, hakket
50grbaconterninger
1dashsmør eller margarin
1kopp(er)buljong
Ca 3,5skive(r)syltet rødbete
1stk litesylteagurk
1liten bokssjampinjong
Ca 3,5ssfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,89295,75Kcal
Protein10,0129,64gram
Karbohydrat3,9511,69gram
Kostfiber0,651,92gram
Fett4,7514,06gram
Mettet fett2,216,54gram
Salt1,113,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,69Kr 10,93Kroner
Hele oppskriften veier1 184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren for hinner og grove ganger. Skjær den i strimler som vendes i hvetemel, salt og pepper.

Brun lever sammen med hakket løk og baconterninger.

Hell på buljong, strimlet rødbete, strimlet sylteagurk, sjampinjongskiver med kraften og fløte.

La retten småsurre ved svak varme noen minutter. Rør forsiktig. Smak til med salt og pepper.

Server levergryten med brød eller potetstappe og råkostsalat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10452)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.