Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 5




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever,
Ca 4,5skive(r)bacon,
1stkløk i båter,
0,25tspepper,
1tssalt
1stklaubærblad,
1,5dlvann,
2tsmaisennamel,
1ssRømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte 5 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,19281,22Kcal
Protein13,2329,72gram
Karbohydrat3,417,66gram
Kostfiber0,290,65gram
Fett6,4514,49gram
Mettet fett2,435,46gram
Salt1,212,72gram
Pris på oppskriftenKr 5,13Kr 11,52Kroner
Hele oppskriften veier899 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren for grove hinner og ganger. Skjær den i terninger.Skjær baconet i terninger og brun dem i en stekepanne.
Ta dem opp og brun leverterningene i baconfettet (tilsett litt ekstra smør om det trengs). Legg lever og bacon i en gryte og tilsett løk og krydder. Kok stekepannen ut med litt vann og hell det i gryten sammen med vannet.
La retten trekke 10 - 15 minutter på svak varme.Lever som koker for sterkt eller for lenge blir tørr og hard. Jevn sjyen i gryten med maisennamel rørt ut i rømme. Server retten med kokte poteter og råkost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21391)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.