Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 6




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kgpoteter,
3stkløk i halve skiver,
3stkgulrøtter i staver,
600grlever,
margarin,
1sshvetemel,
1tssalt
1krmpepper
1tstimian,
2dlketchup,
3dlvann,
1stkbuljongterning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte 6 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,30444,87Kcal
Protein5,9836,80gram
Karbohydrat9,5058,45gram
Kostfiber1,147,01gram
Fett0,905,54gram
Mettet fett0,281,72gram
Salt0,754,62gram
Pris på oppskriftenKr 2,43Kr 14,95Kroner
Hele oppskriften veier2 461 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene. Brun løken og gulrotstavene i gyllenbrun margarin til løken er blitt blank. Ta det hele over i en passende kjele.

Skjær leveren i tynne strimler. Tørk strimlene godt før de brunes raskt i nøttebrun margarin. Ta dem over i kjelen sammen med grønn- sakene etter hvert som de er ferdige. Dryss over melet, saltet og pepperen.

Tilsett ketchupen, vannet og buljongterningen. Kok opp og la det hele småkoke til gulrøttene er møre. Server levergryten sammen med de nykokte potetene - gjerne med en kålsalat og tyttebærsyltetøy til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21393)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.