Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte med kremsaus og bacon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grokselever
1tssalt
0,5tspepper
hvetemel til panering
40grsmør
6dlkremfløte
150grbacon
1stk storløk
3stksjalottløk
1stkpurre
1sssmør
1ssmaizena
1sspersille, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte med kremsaus og bacon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier225,51980,12Kcal
Protein8,1235,29gram
Karbohydrat3,5915,60gram
Kostfiber0,552,39gram
Fett19,7385,75gram
Mettet fett11,7951,24gram
Salt0,763,29gram
Pris på oppskriftenKr 5,81Kr 25,25Kroner
Hele oppskriften veier1 739 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær leveren i tynne skiver, som tørkes og vendes i en blanding av hvetemel, salt og pepper etter at leveren er brunet. Brun leverskivene og legg dem over i et kokekar. Bruk ikke for sterk varme, for lever blir fort brun og kan bli hard og tørr når den stekes for lenge. Spe med fløte så det står så vidt over leveren. La det trekke under lokk 10-12 minutter.

Brun løk og bacon lyst brunt og la det koke med leveren de siste minuttene.

Jevn eventuelt gryten med maisenna rørt ut i kaldt vann og smak til med salt og pepper. Ha på hakket persille før servering.

Server gryten med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8360)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.