Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte med løk og tomater




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstorfelever
1,5ssmargarin eller smør
1tssalt
nymalt pepper
Ca 4,5stkløk
1ssmargarin eller smør
0,5dlvann
1tsmerian eller oregano
1boks(er)tomater, ca 400 g
1sshvetemel
0,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte med løk og tomater med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,20320,37Kcal
Protein7,2127,76gram
Karbohydrat4,1515,98gram
Kostfiber0,973,74gram
Fett3,9815,33gram
Mettet fett0,963,70gram
Salt0,572,18gram
Pris på oppskriftenKr 2,96Kr 11,40Kroner
Hele oppskriften veier1 540 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort eventuelle hinner og grove ganger på leveren og skjær den i strimler eller store terninger. Brun fettet i en stekepanne. Legg i leverbitene, eventuelt halvparten om gangen, og brun dem på alle sider på middels sterk varme. Krydre med salt og pepper. Legg over i en gryte

Skrell og skjær løken i tynne skiver. Brun dem etter leveren i stekepannen. Tilsett vann og støtt urtekrydder og etterstek under lokk i 4-5 minutter. Hell løk, eventuelt sjy og boksetomater med kraft i gryten. Rør ut melet med vannet, hell jevningen i gryten under omrøring. La retten koke i 3-5 minutter. Smak til.

Server kokt ris eller kokte poteter til, kålsalat eller grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10548)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.