Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte med paprika




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grkalve- eller svinelever,
2tshvetemel,
salt,
1dashpepper,
1tsolje,
0,5stkgrønn paprika,
1stk liteløk,
1stkgulrot,
1dlBuljong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Levergryte med paprika med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,18243,60Kcal
Protein6,3524,10gram
Karbohydrat4,2115,98gram
Kostfiber1,074,06gram
Fett2,208,35gram
Mettet fett0,281,06gram
Salt0,371,40gram
Pris på oppskriftenKr 2,25Kr 8,54Kroner
Hele oppskriften veier380 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren skjæres i tynne skiver og vendes i mel tilsatt salt og pepper. Stek leveren i olje ved middels sterk varme til den er pent brunet, ca. 2 - 3 minutter. Tilsett smått hakkede grønnsaker. Spe med buljong og la gryten småkoke i 3 - 4 minutter. Smak retten til med evt. mer salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21420)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.