Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverkaker 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkjøttdeig,
300grlever,
1stk liteløk,
2stkpoteter, rå
3ssmelk eller vann,
0,5tssalt
1krmpepper
0,5tstimian,
margarin til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverkaker 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117,13267,35Kcal
Protein12,1427,71gram
Karbohydrat6,1313,99gram
Kostfiber0,651,48gram
Fett4,7510,84gram
Mettet fett1,904,34gram
Salt0,711,61gram
Pris på oppskriftenKr 4,69Kr 10,70Kroner
Hele oppskriften veier913 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask leveren godt i eddikvann og ta bort alle hinner. Del den opp og mal den to ganger sammen med løken og potetene - eller kjør alt i en food-processor til det er blitt en jevn masse.
Bland denne med kjøttdeigen og tilsett saltet, krydderne og væsken. Rør godt. La farsen hvile en stund før den formes til kaker som stekes pent brune i margarin.

Server leverkakene nystekte og varme med potetmos, en kraftig kålsalat og tyttebærsyltetøy. Kålrotstappe eller stuing smaker også godt til leverkaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21394)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.