Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverkaker fra Sogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever fra svin eller lam
100grflesk
125grkokte poteter
0,75sssalt
Ca 3sspotetmel
1stkløk, hakket
fett til steking


Annonse


Næringsdeklarasjon for Leverkaker fra Sogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139,67305,63Kcal
Protein14,2231,12gram
Karbohydrat6,6014,44gram
Kostfiber0,521,14gram
Fett6,1513,46gram
Mettet fett2,154,70gram
Salt1,844,02gram
Pris på oppskriftenKr 4,06Kr 8,88Kroner
Hele oppskriften veier875 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk utvannet lever og rens den for hinner. Mal to ganger sammen med flesk, poteter og løk. Bland i salt og potetmel. Legg kakene i stekepanne med en skje og brun de. Server med brun saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13985)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.