Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverklubb




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grmalt svinelever
0,5litermelk
1tssalt
0,5tspepper
0,5tsnellik
grynmel, siktet mel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverklubb med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68,45129,98Kcal
Protein9,3117,68gram
Karbohydrat3,416,48gram
Kostfiber0,100,19gram
Fett1,933,66gram
Mettet fett0,861,63gram
Salt1,051,99gram
Pris på oppskriftenKr 2,23Kr 4,23Kroner
Hele oppskriften veier760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt med så mye mel at den blir passe fast til å lage klubb av. Ta et stykke nyrefett i klubben. Kok ca 1 time, sammen med kålrot, poteter, flesk og kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13986)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.