Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpølse 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsvinelever
1litermelk
600grraspet potet
2sssalt
650grhvetemel
500grbyggmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverpølse 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier154,435 852,90Kcal
Protein9,90375,21gram
Karbohydrat24,12914,15gram
Kostfiber1,8469,74gram
Fett1,6361,78gram
Mettet fett0,5420,47gram
Salt1,1342,71gram
Pris på oppskriftenKr 1,93Kr 73,15Kroner
Hele oppskriften veier3 790 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Svineleveren bør ligge i vann natten over. Mal den to ganger på kjøttkvern. Spe melken sammen med leveren, og bland i de raspede potetene. Strø med litt salt, bland hvetemel og byggmel i deigen.

Fyll tøyposer nesten fulle. Snør posene igjen og legg de i kokende, saltet vann. Pølsene skal koke i 2 ½ time. Ta pølsene ut av posene og server de kalde med smolt på.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13977)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.