Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpølse 3




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Leveren utvannes og blandes med rå, raspede poteter. Halvparten av levermengden. Tilsett salt, pepper og allehånde. Byggmel blandes i til en røre som ikke må være for fast. Rikelig oppskåret nyretalg tilsettes før det hele blir hatt i rene tarmen, ca 50 cm lange, som festes sammen til en ring. Tarmene må ikke fylles helt. Pølseringen kokes og serveres sammen med poteter og fett. Pølsene kan også meget godt spises oppstekt i fett.

I stedet for raspede poteter blir det også brukt byggrynsgrøt kokt av melk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13987)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.