Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpølse fra Tolga




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Til en vanlig sauelever:
2 - 3 kopper helegryn bløtes og kokes. Noen skrelte, rå poteter males sammen me gryn, utvannet, oppskåret og renset lever, litt kjøtt og noe sauefett eller fersk flesk.
Bland i så mye potetmel at røra hengr sammen. Krydre godt med timian, litt pepper og allehånde. Pølsa må ikke lages for mager, da blir den ikke god. Brukes til middag med poteter til eller som pålegg.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18102)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.