Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpanne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstorfelever
2stkepler i skiver
2stktomater i skiver
125grhele sjampinjong
1sssmør
1tssalt
0,25tspepper
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132,87444,77Kcal
Protein9,5531,97gram
Karbohydrat16,5855,50gram
Kostfiber0,722,41gram
Fett2,9910,01gram
Mettet fett1,444,82gram
Salt0,612,03gram
Pris på oppskriftenKr 3,36Kr 11,25Kroner
Hele oppskriften veier1 339 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lever er jernrik og gir oss muligheter til å lage variasjon i hverdagsmaten.Leveren blir saftigst dersom den stekes på svak varme. Også pepperet beholder sin aroma best på den måten.

Skjær leveren i tynne skiver. Leverskivene drysses med salt og pepper. Stekes raskt i varm panne på begge sider og legges til side. Stek epleskiver, tomater og sjampinjong. Legg leveren tilbake i pannen og la den frese litt sammen med grønnsakene. Serveres med ris og en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 730)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.