Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpate




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grleverpostei. Gjerne hjemmelagd
50grmargarin, myk
50grkremost
2ssfløte
2tssitronsaft
salt og pepper
4stkgrønne oliven til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-fisk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverpate med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier339,95253,26Kcal
Protein7,455,55gram
Karbohydrat3,872,88gram
Kostfiber0,230,17gram
Fett32,6924,35gram
Mettet fett12,939,63gram
Salt1,791,33gram
Pris på oppskriftenKr 9,18Kr 6,84Kroner
Hele oppskriften veier298 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland leverposteien med margarin og ost i en bolle. Bland inn fløte, sitronsaft og krydre etter smak. Ha røren over i 4 små former og pynt med oliven i skiver. Server med ristet loff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966796)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.