Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpostei 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever
200grflesk
3stkansjos
2stkegg
35grhvetemel
1tssalt
0,5tspepper
0,25tsnellik
0,25stkløk, hakket brunet i litt smør
2dlfløtemelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverpostei 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,252 165,96Kcal
Protein14,45164,51gram
Karbohydrat4,6452,83gram
Kostfiber0,202,28gram
Fett12,61143,56gram
Mettet fett5,2960,23gram
Salt0,778,73gram
Pris på oppskriftenKr 6,10Kr 69,45Kroner
Hele oppskriften veier1 138 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren og legg den natten over i surmelk. Tas opp, vaskes, kuttes i terninger og males i kvern med ansjosen.
Gnis gjennom sikt, tilsett smeltet flesk, krydder, løk og melk. Has i avlang glatt form, som er foret med fleskeskiver. Stekes sakte i vannbad i ovnen til den er helt stiv. Hvelves.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967183)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.