Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpostei-sufflé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3sssmør
3sshvetemel
3dlmelk
Ca 3,5stkeggeplommer
1dashsalt
1dashpepper
oregano
100grgåseleverpostei
Ca 4,5stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverpostei-sufflé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier213,46391,01Kcal
Protein7,0612,93gram
Karbohydrat5,299,69gram
Kostfiber0,130,24gram
Fett18,2033,34gram
Mettet fett8,9816,45gram
Salt0,671,23gram
Pris på oppskriftenKr 27,25Kr 49,92Kroner
Hele oppskriften veier733 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smør, rør i mel og spe med melken. La sausen koke minst 10 minutter.

Avkjøl sausen litt og rør inn én eggeplomme om gangen. Smak til med salt, pepper og støtt oregano.

Bland gåseleverposteien (se egen oppskrift - tilbehør annet) i sausen. Rør godt til det er jevnt blandet. Skjær til slutt inn stivpiskede eggehviter. Fyll røren i godt smurt suffléform. Stek den i nederste ribbe ved 225 C i 45 minutter.

Server suffleen med en gang den er stekt, med loff og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8196)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.