Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverskav på samisk vis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grreinsdyrlever,
vann,
salt,
1dashpepper,
1dashsmør til steking.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverskav på samisk vis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,28421,89Kcal
Protein19,1958,55gram
Karbohydrat3,279,98gram
Kostfiber0,010,03gram
Fett5,3816,41gram
Mettet fett2,156,56gram
Salt0,190,58gram
Pris på oppskriftenKr 14,85Kr 45,31Kroner
Hele oppskriften veier610 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær halvfrossen lever i tynne skiver og kok opp litt vann. Legg leverskivene nedi og rør om. La det koke i 1 minutt, ta gryta av platen og skum. Hell deretter bort vannet, smak til leveren med salt og pepper og fres den i godt smør i gryta i ca. 2 minutter.

Poteter og tyttebærsyltetøy hører til!

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18285)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.