Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leversnitzel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)lever av ungt dyr (kalv, okse eller svin)
2sshvetemel
0,5tssalt
1knivsoddpepper
2ssMargarin
8skive(r)bacon
2stkepler
persille

Saus:

2dlketchup
2tssennep
1sskapers
0,5sssitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leversnitzel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,59478,89Kcal
Protein10,1929,12gram
Karbohydrat9,0325,80gram
Kostfiber0,762,17gram
Fett9,9128,32gram
Mettet fett2,988,52gram
Salt1,404,00gram
Pris på oppskriftenKr 5,40Kr 15,43Kroner
Hele oppskriften veier1 143 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk leveren godt.

Vend leverskivene i krydderblandet mel.

Stek dem ca. 4 min på hver side i brunet margarin.

Stek baconskivene sprø på begge sider, stikk kjernhuset ut av eplene og skjær dem i skiver.

Vend epleskivene i baconfettet til de er myke og lett gylne.

Anrett leverskivene på varmt fat, legg 2 baconskiver og 1 epleskive på hver snitzel. Strø persille over.

Bland sammen ingrediensene til sausen, og server denne for seg i en sausekopp. Sett en skål friskt syltetøy på bordet.

Ser ver kokte poteter eller ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12639)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.