Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverstuing av rein




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grreinsdyrlever,
500grflesk,
3stkgulrøtter,
1stk litekålrot,
3sshvetemel,
1,5dlvann
2dlmelk,
1,5literrå, skreltepoteter,
salt og pepper etter smak.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverstuing av rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,67558,76Kcal
Protein5,5724,77gram
Karbohydrat8,6038,24gram
Kostfiber1,155,11gram
Fett7,4132,95gram
Mettet fett2,7712,32gram
Salt0,060,28gram
Pris på oppskriftenKr 4,58Kr 20,36Kroner
Hele oppskriften veier2 668 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren forberedes som til leverbiff. Deretter skjæres den i terninger og brunes sammen med flesketerninger, skrelte og oppskårne røtter, salt, pepper, vann og melk. Retten får småkoke 1 time under lokk før potetterninger tilsettes. Når potetene er møre, er retten klar til servering.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18306)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.