Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverstuing med ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grlever
hvetemel
1dashsalt
1dashpepper
paprikapulver
1pose(r)viltsaus
2dlris
4dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Leverstuing med ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,62603,15Kcal
Protein6,5744,72gram
Karbohydrat12,4284,53gram
Kostfiber0,302,04gram
Fett1,349,12gram
Mettet fett0,473,20gram
Salt0,443,00gram
Pris på oppskriftenKr 2,24Kr 15,25Kroner
Hele oppskriften veier1 361 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren hakkes i terninger, vendes i en blanding av hvetemel, salt og pepper og stekes i margarin.

Viltsausen lages etter anvisning på pakken og tilsettes leverbitene. Alt røres sammen og drysses rikelig med paprikapulver.

Risen kokes og serveres til leverstuingen. Kanskje litt grønn paprika kan smake godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9356)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.