Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Limemarinert matjessild med kokossalsa



Limemarinert matjessild med kokossalsa oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Matjessild er et godt valg på grillen. I denne oppskriften er den marinert i bland annet limesaft, hvitløk og chili, og servert med kokossalsa og ris ved siden av.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkmatjessild, doble fileter

Marinade

4feddhvitløk
0,5stkchili, rød
2sskoriander, frisk
1dlolivenolje
0,5dllimesaft
0,25tspepper, grovmalt

Salsa

2skive(r)ananas
1stkpaprika, gul
1stksjalottløk
1tschili, rød
3sskokos, revet
2tshvitvinseddik
1ssananasjuice
salt og pepper
olivenolje

Tilbehør

4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Limemarinert matjessild med kokossalsa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier221,821 094,82Kcal
Protein11,1154,83gram
Karbohydrat10,7553,06gram
Kostfiber0,412,02gram
Fett14,8473,24gram
Mettet fett3,2716,14gram
Salt1,467,21gram
Pris på oppskriftenKr 10,51Kr 51,87Kroner
Hele oppskriften veier1 974 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del matjessilden så du får enkle fileter.
Finhakk hvitløk, chili og koriander, og bland med de øvrige ingrediensene til marinaden. Legg filetene i marinaden og la dem marinere i 30 minutter i kjøleskap.
Grill filetene på smurt grillfolie eller rett på grill, ca. 1 minutt på hver side.

Salsa
Finhakk ananas, paprika, sjalottløk og chili.
Bland sammen ingrediensene til salsaen, og la den stå og trekke i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og olivenolje før servering.
Server grillet matjessild med salsa og ris ved siden av.

Tips:
Du kan også steke marinert matjessild i stekepannen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30704)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Limemarinert matjessild med kokossalsa.Limemarinert matjessild med kokossalsa.
Denne retten har 221,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sild.Grillet sild.
Denne retten har 276,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sild med byggrynssalat.Sild med byggrynssalat.
Denne retten har 202,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillspyd med sild.Grillspyd med sild.
Denne retten har 270,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.