Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lindas kremete fiskesuppe med krutonger




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7dlfiskekraft av kun hvit fisk (lettsaltet torsk, torskenakke, uer, kveitehode osv)
3dlfløte
2stk storstore gulrøtter
200grsellerirot
1stk storpurre
200grsmør eller melange
2sseddik
2sssukker
1stkterning kjøttkraftbuljong
Ca 4sshvetemel
1pakkefiskesuppeboller(eller fiskeboller delt i 4)
om ønskelig kan du ha fersk fiskefilet i 10 min før serveringsmak til med salt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lindas kremete fiskesuppe med krutonger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,451 622,75Kcal
Protein2,9736,12gram
Karbohydrat5,5767,73gram
Kostfiber0,829,97gram
Fett10,85131,94gram
Mettet fett4,3853,26gram
Salt0,688,26gram
Pris på oppskriftenKr 3,42Kr 41,59Kroner
Hele oppskriften veier2 432 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok 1 kg fiskeavskjær (inkl. hode, hale, bein osv) i en kjele med vann som dekker fisken godt.
Kraft på fisk skal aldri koke mer enn 10–15 min før du fjerner beina. Etter det frigjøres limstoffer fra beina, og kraften vil få en lite god smak. Spør etter fiskeavskjær eller ferdig fiskekraft i ferskvareavdelingen i din ICA-butikk.
Rens og skjær grønnsaker i skiver eller terninger.
Smelt smør og la grønnsakene koke seg møre i dette.
Ha oppi mel og gi et godt oppkok (for å fjerne melsmaken)
Spe på med kraft litt og litt.
Ha oppi eddik, sukker og buljong, og til slutt fløte.
Når suppen småkoker slår du av platen og har oppi suppeboller og eventuelt fiskebiter.
NB!
Pass på at suppen ikke koker etter at du har hatt fiskebitene oppi, da disse vil koke i stykker.
Server med brødkrutonger eller flatbrød og smør!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29896)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mølje.Mølje.
Denne retten har 47,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kinesisk grønnsak nudelsuppe.Kinesisk grønnsak nudelsuppe.
Denne retten har 30,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gazpacho 7.Gazpacho 7.
Denne retten har 82,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel fiskesuppe.Enkel fiskesuppe.
Denne retten har 52,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.