Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Linguine al Granchio




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grrenset krabbe
3ssolivenolje
1håndfull(er)frisk flatbladet persille, grovhakket, pluss noe til pynt
1feddhvitløk, knust
350gritalienske plommetomater, modne flådd og hakket
Ca 5sshvitvin, tørr
350grlinguine, fersk eller tørket
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Linguine al Granchio med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,76381,75Kcal
Protein8,8423,47gram
Karbohydrat14,6138,80gram
Kostfiber1,263,35gram
Fett4,8912,99gram
Mettet fett0,802,12gram
Alkohol0,49 %
Salt0,641,70gram
Pris på oppskriftenKr 8,67Kr 23,02Kroner
Hele oppskriften veier1 062 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne oppskriften er fra Roma. Den er svært fyldig og passer som forrett eller som lunsj eller kveldsmat servert med italiensk brød.

Legg krabbekjøttet i en morter og støt det til en grov masse. Har du ikke morter, kan du bruke en solid bolle og en potetstappemoser. Sett til side.

Varm 2 ss av oljen i en stor kjele. Ha i persille og hvitløk med salt og pepper etter smak, og stek et par minutter til hvitløken begynner å bli brun.

Tilsett tomater, krabbekjøtt og vin, legg på lokk og la det småkoke i 15 minutter mens du rører av og til.

I mellomtiden koker du pastaen etter anvisningen på pakken, slår av vannet når den er al dente, og beholder litt av kokevannet.

Ha pastaen tilbake i den rene kjelen, ha i resten av oljen og bland raskt over middels varme.

Ha i tomat- og krabbeblandingen og bland igjen. Tilsett litt kokevann hvis du synes det er nødvendig. Smak til med krydder.

Serveres rykende varmt i oppvarmede skåler, drysset med persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6154)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krabbeklør med spaghetti.Krabbeklør med spaghetti.
Denne retten har 111,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe med risoni i safran.Kongekrabbe med risoni i safran.
Denne retten har 136,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta bolognese med krabbe.Pasta bolognese med krabbe.
Denne retten har 179,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jacobs Utvalgte pasta med krabbe.Jacobs Utvalgte pasta med krabbe.
Denne retten har 107,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Basilikumpasta med krabbeklør.Basilikumpasta med krabbeklør.
Denne retten har 181,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.